Industriele metalen kast XL: Vintage green 1

Stoere grote metalen kast. Deze kast komt ook uit een oude scheepswerkplaats. Veel opbergmogelijkheden.Voorzien van 6 metalen planken. Deze zijn verstelbaar dmv een makkelijk systeem. De kast heeft stoere details zoals de draaigreep en de mooie groene vintage kleur.

De afmetingen zijn: 47 cm diep x 195 cm hoog x 1 mtr breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact