Industriele archiefkast/ladenkast : vintage green!

Stoere vintage ladenkast. Deze industriele archiefkast komt uit een oude scheepswerkplaats. De lades lopen erg goed. Mooie details zoals:de grepen, de houders EN de oude vintage groene kleur!. De ladenkast kan op vele manieren gebruikt worden : drankkast / archiefkast / tijdschriften kast etc. De afmetingen zijn: 60 cm diep x 47 cm breed x 135 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact