Oude wastafel / kommode met marmeren blad & spiegel

Een zeer goed bewaard gebleven wastafel. Dit meubel heeft een marmeren blad & marmeren plankje (allemaal nog in zeer goede staat: geen scheuren) . Mooie details zoals het houtsnijwerk op de deurtjes, de metalen plankendragers onder het marmeren plankje & mooie spiegel. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 105,5 cm breed x 183 cm hoog (onderkast 78,5 cm hoog)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact