Vintage kleuterkastjes

Deze unieke vintage ladenkastjes zijn mooi bewaard gebleven.Deze kastjes zijn van een kleuterschool geweest. Zelfs in sommige lades zitten ladenverdelers. Het zijn vier kastjes en oneindig te varieren, van stapelen tot elk apart. Leuk voor op de kinderkamer, als nachtkastje, in de werkkamer, voor al je fournituren, etc.De afmetingen van 1 kastje zijn: 34,5 cm diep x 90 cm breed x 41 cm hoog (met poten: 58 cm hoog) 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact