Dienblad & Tafeltje

Brocante dienblad met onderstel. Erg handig & leuk voor bijvoorbeeld in de tuin of serre. Deze set is helemaal opgeschilderd en daarna doorgeschuurd voor een mooi doorleefd effect. Het dienblad is afzonderlijk van het onderstel geschilderd dus ook apart te gebruiken. Het onderstel is inklapbaar. De afmetingen zijn: 68 cm x 47 cm x 73 cm (bxdxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact