Schattige grenen commode: kiezelgrijs

Mooi oud grenen commode, echt een schatje in huis! Er is veel opbergruimte door de lades, de middelste lade is een kleplade. Dit kastje heeft veel mooie accenten zodals het houtsnijwerk,knopjes en greepjes. Dit kasjte is helemaal geschilderd in de kleur kiezelgrijs en daarna doorgeschuurd waardoor de oude elementen nog beter uitkomen. De afmetingen zijn: 94 cm breed x 58,5 cm diep x 90 cm hoog.

De accessoires op de foto's zijn ook allemaal te koop in onze schuurshop.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact