Brocante Bijzettafeltje

Schattig tafeltje, voor verschillende doeleinden te gebruiken. Van nachttafeltje tot dranktafeltje. Dit oude tafeltje is helemaal opgeschilderd in kiezelgrijs en daarna doorgeschuurd zodat deze een mooi doorleefd effect krijgt. De afmetingen zijn: 42 cm diep x 72 cm breed x 61 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact