retro commode / toonbank

Mooie retro commode, dit uniek meubelstuk is goed bewaard gebleven. De accenten zoals de rondingen van de hoeken zijn echt uit de jaren 50. Ook de oude houten zwarte knopjes & vitrinekastje. Een ruime kast en fijn 'werkblad'. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 91 cm hoog x 180 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact