retro commode / toonbank

Mooie retro commode, dit uniek meubelstuk is goed bewaard gebleven. De accenten zoals de rondingen van de hoeken zijn echt uit de jaren 50. Ook de oude houten zwarte knopjes & vitrinekastje. Een ruime kast en fijn 'werkblad'. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 91 cm hoog x 180 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact