oud brocante kastje

Schattig oud kastje, helemaal opgeschilderd en daarna weer doorgeschuurd zodat het weer een mooi doorleefd effect krijgt. Dit kastje heeft mooie details zoals de metalen knopjes van de lades en het houtsnijwerk. De opstaande rand is apart geschilderd en kan er dus afgehaald worden. De afmetingen zijn: 47 cm diep x 99,5 cm x 76 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact