Stoere lockerkast 3-deurs

Deze stoere lockerkast is handig voor in de hal en een mooie kledingkast voor op de kinderkamer. Deze 3-deurs locker heeft 3 kledinghangers en 3 extra plankjes erin.De kast is Leuk met verschillende magneetjes erop, foto's, kaarten, tekeningen etc kunnen erop. De afmetingen zijn: 87 cm breed x 50 cm diep x 185 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact