Vintage baby-dreumes-peuter bed!

Dit pronkstukje kan op vele manieren gebruikt worden, je hebt er dus lang plezier van! Dit vintage bedje kan prima als babybedje gebruikt worden. Kan de kleine zelf uitbed dan kan 1 zijde eraf gehaald worden, wil de kleuter een 'groot' bed dan kan de andere zijde er ook af. Zo krijg je een mini- 1 persoonsbed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact