Stoere (verrijdbare) garderobe kapstok

Deze stoere kapstok is ideaal: verrijdbaar dus makkelijk verplaatsbaar en geen gaten in de muur van een kapstok. Er zitten stoere zwenkwielen onder de kapstok. Het bovenblad en onderblad is afgewerkt met oud sloophout. De kistjes zijn hadig om je handschoenen/sjaals etc in op te bergen. De kapstok is aan beide zijden te gebruiken, dus ook dubbele haken: 18 metalen haken totaal! De afmetingen zijn: 45 cm diep x 104 cm breed x 144 cm hoog.De prijs is inclusief de 3 kistjes.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact