Stoere salontafels

Deze robuuste tafeltjes zijn een uniek stukje in je huis. De tafelbladen zijn gemaakt van oude electriciteitshaspels. De onderstellen zijn gemaakt van verschillende soorten tafeltjes. Leuk contrast met het blad. De hoogtes van de tafeltjes zijn: 48 cm hoog SOLD, 56 cm hoog SOLD en 70 cm hoog SOLD

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact