Stoer Buffel schedel :wanddecoratie

Stoere wanddecoratie, dit skelet is op ware grootte. Erg mooi in je interieur, stoer! Dit bull-skelet is imitatie dus geen smoezelige botten ...lijkt net echt. Ook leuk om een stoere woonketting aan de horens te hangen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact