Schattige bijzettafeltjes / nachttafeltjes

Oude tafeltjes met brocante uitstraling. Deze set is geschilderd in matgrijs en daarna doorgeschuurd zodat het een mooi doorleefd effect krijgt. Handige formaten om overal in huis te gebruiken, als bijzettafeltje of als nacht'kastje' . De tafeltjes kunnen ook apart verkocht worden.

De afmetingen zijn:

Tafel S  29 cm x 26 cm x 43 cm (lxbxh) 

Tafel M 32cm x 42 cm x 47 cm (lxbxh) 

Tafel L 55 cm x 39 cm x 51 cm (lxbxh) 

 

 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact