Oud stoer bureau!

Erg oud bureau, nog in zeer goede staat. Stoer simpel uiterlijk met veel opbergruimte achter de deurtjes. De deurtjes kunnen op slot (1 sleutel zit erbij) Erg mooi detail zijn de lades achter het rechtse deurtje!  Het bureau is makkelijk te vervoeren doordat de ladeblokken gedemonteerd kunnen worden van het blad.

De afmetingen zijn: 79,5 cm diep x 160 cm breed x 75 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact