Oud stoer bureau!

Erg oud bureau, nog in zeer goede staat. Stoer simpel uiterlijk met veel opbergruimte achter de deurtjes. De deurtjes kunnen op slot (1 sleutel zit erbij) Erg mooi detail zijn de lades achter het rechtse deurtje!  Het bureau is makkelijk te vervoeren doordat de ladeblokken gedemonteerd kunnen worden van het blad.

De afmetingen zijn: 79,5 cm diep x 160 cm breed x 75 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact