Oud grenen commode

Mooi oud grenen commode. Deze commode is zeer intensief gebruikt waardoor deze een mooie uitstraling heeft gekregen. De hoogte van deze commode is perfect om je kleine op te verschonen, een fijn groot blad. Veel opbergruimte in deze kast door de brede lade en deurtjes eronder. Echt een aanwinst in je babykamer of gewoon als dressoir/halkast. De afmetingen zijn: 56,5 cm x 133 cm x 1.00 cm (dxbxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact