Oud buffetkastje

Mooi oud buffetkastje. Leuke details zoals het klepdeurtjes, de oude grepen op de lades, de binnenzijde van het vitrinekastje is donker antraciet geschilderd. Veel opbergruimte in dit kastje. De afmetingen zijn: 52 cm diep (onderkast) 35 cm diep (bovenkast) x 170 cm hoog x 130 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact