vintage dossierkast / archiefkast

Deze oude dossierkast is een unieke vondst. Deze is nog in erg goede staat! De dossiermappen kunnen goed worden opgeborgen. Door het mooie uitschuifsysteem is het makkelijk te ordenen/zoeken. De kast heeft nog de originele groene vintage kleur! De kast is voorzien van slotje met sleutel.

De afmetingen zijn: 49,5 cm x 70 cm x 143 cm (h)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact