Vintage witte kommode

Grote vintage kommode. Zeer ruime kommode met 4 lades en 1 deurtje. Mooie nostalgische knoppen en aan 1 zijde een roede om kleertjes aan te hangen. De hoogte is van deze kommode aangepast zodat dit een fijne 'werkhoogte' is wanneer je de kleine verschoond.De afmetingen zijn: 106 cm breed x 65,5 cm diep x 95 cm hoog. Alle accessoires zijn ook te koop in onze shop: De oude landkaart: Ned.Nieuw Guinea: 45,- Oude wollen deken mintgroen: 24,50, Oud kleuterstoeltje: 7,50 , Oude zilveren tuitbeker: 9,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact