Stoer (nacht) kastje

Erg stoer kastje voor bv op de jongenskamer. Dit kastje is geschilderd in donker olijfgroen.Sommige elementen doorgeschuurd zodat dit robuust opvalt. Leuke stoere sluiting van het deurtje. Alle accessoires zijn ook te koop in onze shop: de oude geschiedeniskaart: 35,00 Oud legergroen lampje: 12,50, OUde lectuurbak/pennenbak: 12,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact