Oude schilderstrap S

Klein mooi schilderstrapje. Ben je op zoek naar een kleine trap om je mooie accessoires op te etaleren, deze is er perfect voor. Je mooie kettingen, speciale fotolijstjes, dat ene vaasje! Ook leuk als 'nachtkastje'.

De hoogte van dit trapje is 80 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact