Vintage Kleuterbankje

Oud kleuter klepbankje & bankje. Het klepbankje is ook handig om speelgoed in op te bergen of laat je kinde spelenderwijs zelf opruimen! Het bankje is op verschillende manieren te gebruiken: als tafel of bankje (2 verschillende hoogtes) Handig te verplaatsen door de openingen in het hout.De afmetingen van het klepbankje zijn: 75 cm breed en 33 cm diep , de zithoogte is 34 cm. Het andere bankje is 67 cm breed en 33 cm diep.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact