Vintage Kleuterbankje

Oud kleuter klepbankje & bankje. Het klepbankje is ook handig om speelgoed in op te bergen of laat je kinde spelenderwijs zelf opruimen! Het bankje is op verschillende manieren te gebruiken: als tafel of bankje (2 verschillende hoogtes) Handig te verplaatsen door de openingen in het hout.De afmetingen van het klepbankje zijn: 75 cm breed en 33 cm diep , de zithoogte is 34 cm. Het andere bankje is 67 cm breed en 33 cm diep.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact