Retro salontafels

Verschillende salontafeltjes. Deze tafeltjes hebben alle drie echte retro details. Tafeltje (achterste) heeft een ijzeren boekenhouder onder de tafel en handige wieltjes zodat het tafeltje handig te verplaatsen is. (38,5 cm x 78 cm x 54 cm (h) )Het grootste tafeltje heeft retro vormen en toelopende schuine pootjes (112 cm x 48,5 cm x 44 cm (h)  Het bovenste tafelje heeft mooie pootjes die eraf te draaien zijn en het blad is zelf te varieren, nu zit er oud kastpapier onder het doorzichtige (42 cm x 78 cm x 58 cm h) 

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact