Retro nachtkastje & retro tassenhanger

Retro nachtkastje in originele staat, zwart metalen onderstel en houten kasje (42 cm x 56 cm hoog) De retro tassenhouder is van metaal met witte bollen. De hoogte hiervan is 103 cm . Erg leuk in een vintage winkelinrichting / lunchroom.Het nachtkastje is verkocht en de tassenhouder is inmiddels verkocht

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact