Oude tafel

Mooi oud tafeltje. Het blad is mat zwart en heeft diverse vintage sporen op het blad. Dit maakt m uniek. Ook n leuk laadje aan een zijde van de tafel. De zijn: 75,5 cm hoog x 72,5 cm diep x 96,5 cm breed. Het zwarte kistje heeft de afmetingen: 32 cm x 59 cm x 34,5 cm (h) 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact