Oude speelgoedkast/speelbureau

Deze oude kast zonder deuren is een speelgoedkast en speelbureau geworden. Een mooi meubel en nu ook functioneel voor de kinderen! De krukjes passen perfect onder het bureautje. De buitenzijde van de kast is authentiek gelaten en de binnenzijde is wit geschilderd. De afmetingen zijn: 51,5 cm diep x 121 cm breed x 196 cm hoog.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact