Oud snijtafeltje, stoere industriele sidetable

Oud snijtafeltje. Dit tafeltje werd voorheen gebruikt om bloemen te snijden op de juist lengte. Het onderstel en het mes & houder is origineel . Het bovenblad is hersteld en opgeschuurd. Stoere sidetable in je keuken of (ontbijt) tafeltje om aan te zitten (2 pers.)

De afmetingen zijn: 45 cm diep x 90 cm breed x 87 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact