Groene opbergkast

Ruime opbergkast, grenenhout. Deze kast is helemaal opgeschilderd in licht olijfgroen, de binnenzijde is grijs geschilderd . De kast kan voor vele doeleinden gebruikt worden: als opbergkast voor speelgoed,dekens en accessoires of als computerkast/tv kast. Doordat de deurtjes handig naar binnen te schijven zijn (bovenkant) , kan de kast ook open blijven staan. De afmetingen zijn: 64 cm diep x 105 cm breed x 150 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact