brocante ovalen tafel

Oud tafeltje opgeschilderd in een matte grijze kleur en daarna doorgeschuurd voor een mooi doorleefd karakter. De vorm van de tafel is ovaal. Leuk detail is het kleine ovalen houdertje onder de tafel.De afmetingen van dit tafeltje zijn: 1 mtr x 68 cm x 76 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact