Vintage militair bureau

Ben je op zoek naar iets unieks voor je jongenskamer .Dit stoere bureautje heeft vele leuke details maar de leukste is dat ie helemaal inklapbaar is en dus ook een stoere kist is! Handige lades waar oa A4 formaat in past. De afmetingen van de kist zijn: 69 cm hoog x 61 cm breed x44 cm diep. Afmetingen van het bureau volgen nog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact