Stoere grote opbergkast XL

Een pronkstuk in je interieur of je bedrijf. Wat een stoere opberger. Deze kast heeft veel lades, die perfect lopen door de ladegeleiders en goede montage. Alles handig te sorteren door de plaatjes op de lades. Allemaal voorzien van metalen zwarte greepjes.Dus wil je al het speelgoed ns goed ordenen ( ook handig voor kinderdagverblijf) of  wil je jouw restaurant ns een goed opbergsysteem voor al je bestek, servetten etc dan is deze kast een uitkomst! Let er wel op : deze kast is niet demontabel dus door een kleine ingang/deur past deze kast niet. Perfect in een grote/ hoge ruimte daar komt deze kast mooi uit en valt niet weg. De afmetingen zijn: 63 cm diep x 211 cm hoog x 208 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact