Stoere 5-deurs locker

Deze 5-deurs oude locker komt uit een fabriekspand. En is nog in erg goede staat. Industriele details zoals de roosters in de deurtjes en de leuke slotjes op de deurtjes. Deze kast past perfect in een stoere kinderkamer of bv in de hal.Ook erg leuk in combinatie met onze metalen bakken! De afmetingen zijn: 153 cm breed x 180 cm hoog x 50 cm diep

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact