Oud tafeltje , brocante

Schattig oud tafeltje. Heeft vintage sporen, echt een oudje. Een tafeltje dus met veel karakter. Leuk detail is het kleine laadje in een van de zijdes.  Mooie gedraaide poten. De afmetingen zijn: 92 cm breed x 64,5 cm diep x 73,5 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact