Industriele metalen bakken (schafer)

Erg mooie stoere bakken. Deze bakken zijn geheel is metaal en hebben stoere kleuren. De bakken zijn verweerd en hebben daardoor erg mooie kleuren van petrol tot bruin, groen ( zie foto's) De voorzijdes van de bakken zijn destijds geschilderd en de groene vintage kleur! Ze zijn goede opstapelbaar dus erg handig als industriele opberger.De bakken kunnen wij ook schoongemaakt en gecoat leveren , de prijs is dan 20,- p/st

 Afmetingen zijn: 31,5 cm breed x 50 cm diep x 19,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact