Industrieel bureau

Mooi industrieel bureau,  Erg leuk in een stoer / industrieel interieur. Dit bureau is geheel van metaal , het bovenblad is van een soort zeil ( met vintage sporen dus mooi doorleefd ) De afmetingen zijn: 110 cm breed x 65 cm diep x 77 cm hoog. Dit bureau heeft mooie petrol gkleurde ladefrontjes.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact