Stoere toonbank 66 lades!

Stoere toonbank. In zeer goede staat, deze robuuste ladenkast heeft zwenkwielen zodat deze makkelijk verplaatsbaar is. Deze toonbank is erg stoer en makkelijk in gebruik, industriele details zoals de metalen haken en de 66 ladesDe afmetingen zijn: 82,5 cm x 206,5 cm x 106 cm (dxlxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact