Retro stoelen: groen!

Mix & Match groene retro stoelen. Verschillende stoelen met allemaal een groen accent. 3x stoel gebogen hout met lichtgroene stof, 2x stoelen met fluweel groene stof, 1 stoel ervan is wat beschadigd. 1x industriele groene stoel met metalen frame en groene stoffen zitting en rugleuning.Het metalen buisframe is erg roestig De stoelen zijn 35,- p/st. (behalve de beschadigde en industriele stoel deze zijn 15,-) Erg leuk om te combineren met elkaar.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact