oude krijtborden

Leuke krijtborden voor op de kinderkamer, speelkamer. Het kleine bordje heeft leuke details zoals de cijfers boven het bord. Het grote krijtbord is ouder en heeft als mooi detail dat het draaibaar is. Goed metalen frame en metalen (petrol) blauwe bakje voor de krijtjes en veger. De afmetingen van het kleine krijtbord zijn: 56,5 cm x 110 cm (bxh) , grote krijtbord: 70 cm x 138 cm (bxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact