retro keukentafeltje / sidetable & krukje

schattig keukentafeltje.Retro tafeltje, gelamineerd blad met zwarte afwerkrand en houten onderstel.Krukje ook uit de jaren 60. Mooi en in zeer goede staat.Handig in een kleine ruimte als keukentafeltje/laptoptafeltje/sidetable. Afmetingen: 79,5 breed x 49 cm diep x 75 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact