retro bureau gispen-stijl

Stoer retro bureau, gispen-stijl.Mooie vondst, metalen onderstel,geheel doorlopend buis frame. Het ladenblokje lijkt zwevend, mooi detail. Dit bureau is een stoer accent in je interieur, ook leuk op een jongenskamer!

De afmetingen zijn: 110 cm breed x 65 cm diep x 76 cm hoog. Bureau & stoel

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact