Oud dubbel schoolbureau

Oud dubbel schoolbureau.Leuke details zoals de pennensleuf in het blad, bakkelieten schuifje voor de inktpot, open vakken onder het blad,houten voetsteunen,Dit bureautje heeft 1stoel (prijs is excl. stoel)De afmetingen zijn :110 cm breed x 45,5 cm diep x 69 cm hoog.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact