vintage turn kast / stoere kinderbank

Oude turn kast. Bovenstuk van een turnkast,stoer als bankje (grote poef) Handig voor de kinderen om op te zitten ,schoenen aan doen etc. Dus echt een aanwinst in je woonkamer,kinderkamer of hal. Het bovenstuk is van echt leder, 1 klein deel is goed gemaakt met wederom een lap leder. De kast is van JANSSEN & FRITSEN N.V. HELMOND. De afmetingen zijn: 130 cm breed x 47,5 cm diep x 35 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact