Schattig dressoir met spiegeltje

Erg mooi exemplaar. Dit oude dressoir is geschilderd in antraciet grijs, Daarna is het doorgeschuurd zodat de lichtgrijze en houtkleur erdoor heen komt. Dit geeft een mooi effect aan het kastje en het houtsnijwerk. Leuke details zoals de kleine laadjes en het spiegeltje op de kast.

De afmetingen zijn: 121 cm breed x 44 cm diep x 93 cm hoog (+22 cm voor het spiegeltje)

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact