Krukjes & Kinderkrukjes

Mooie stoere krukjes. Het onderstel is van metaal: mintgroen. De zitting is van hout. Leuk voor op de kinderkamer, voor erbij in de woonkamer etc. De hoogte van de kleine kruk is 30 cm, hiervan zijn er nog 2 op voorraad.

 De hoogte van de hoge kruk is 46 cm, hiervan zijn er nog 15 op voorraad 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact