Schattig secretaire

Erg mooi secretaire. De buitenzijde is geschilderd in de kleur early dew van flexa en de binnenzijde is in matgrijs geschilderd, dit geeft een mooi contrast. Leuke details zoals de pootjes en de bloemvormige knopjes. De afmetingen zijn: 81 cm breed x 42 cm diep(kast) x 107 cm hoog (klep 72,5 cm hoog)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact