Stoere vintage kommode

Stoere oude commode. Stoer robuuste uitstraling met de authentieke blauwe kleur. Vintage gebruikerssporen, dat maakt m ook uniek. Originele grepen en knopjes van bakkeliet.Deze is uitstekend te gebruiken als commode maar kan natuurlijk ook in de woonkamer of stoere kinderkamer.

De afmetingen zijn: 53 cm diep x 123 cm breed x 97 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact