Stoere kleine keukentafel

Stoere tafel, klein formaat. Hadig in kleine ruimtes. De tafel een oud onderstel en een stoer robuust blad van oude (steiger)planken. Leuke details zoals de 2 haken aan de zijdes. De afmetingen zijn: 66 cm diep x 84 cm breed x 71 cm hoog(onderzijde blad) 81 cm bovenzijde blad. Alle accessoires zijn ook te koop in onze shop

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact