Oude zwarte bureaustoel (RE-style)

Oude bureaustoel. Deze stoel is opnieuw bekleed met zwart / zeer donkerblauw skai. Het frame is van metaal en in de kleur mat zwart. Zit comfortabel. De armleuningen zijn van bakkeliet. De zithoogte is 49 cm De hoogte van de leuningen is 69 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact