Oude thonet stoeltjes (mundus & kahn)

Deze stoeltjes zijn een echte oude vondst. De stoeltjes zijn van voor 1922, toen waren de stoelen nog onder de naam Mundus & Kahn, zie foto. Stoelen zijn in perfecte vintage stijl. Mooie tekening in het hout op de zitting. De zithoogte is: 47 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact